Ya Allah..sesungguhnya padaMu aku berserah..

'Bila ALLAH makbulkan doamu, maka DIA menyayangimu, bila DIA lambat makbulkan doamu, maka DIA ingin mengujimu, bila DIA tidak makbulkan doamu, maka DIA merancang sesuatu yang terbaik untukmu. 0leh itu, sentiasalah bersangka baik pada ALLAH dalam apa jua keadaan..kerana kasih sayang ALLAH itu mendahului kemurkaanNya'...

Thursday, September 29, 2016

Kenapa Blog List Disappear

Assalamualaikum w.b.t
nak tnya la kut ada yg arif pasal ni..knape ye, terkejut tgk blog list kwn2 selama ni semua hilang..site bar tu tinggal majalah je, wpun sekarang berblog sorang dri je..xde buat blog working, tpi tetap sayang dan ingat zaman kemesraan berblog dedulu..ada sapa yg tahu ke kenapa, maz xde usik apa2 pon..

5 comments:

  1. Asalamualaikum Maz, Sayangnya... kak rose mmg buta it, kalau ilang cam ni memang boleh nanges la... tak reti what went wrong kan!

    ReplyDelete
  2. ehh!! samalah Maz... blog list akak pun hilang juga. baru perasan bila terbaca kat blog maz ni...

    ReplyDelete
  3. kbnykn blogger kena gini..x tau knp..huhu..sy asingkn bloglist dlm blog lain nsib baik x hilng..hopefully x hilng nnti

    ReplyDelete
  4. Hilang tanpa kesan maz...kita buat semula blog list tu.
    Masukkan jer mana2 URL yg ingat...yg x ingat tu kenalah kawan2 blogger masukkan komen

    ReplyDelete
  5. ~ kak Rose, kak Madiha, Mas, Lina..
    ooo, ingat kita sorang je..pelik jgk kan mcmana bleh ilang..
    nk kena jejak blik la blog kwn2 yg mna ingat tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...