Sumber Resipi : Enaemy (Myresipi)
Bahan-bahan ( lebih kurang 50 biji )
Untuk doh: (kita buat 2 cawan tepung je)
Untuk doh: (kita buat 2 cawan tepung je)
- 1 kg tepung gandum
- 5 sudu marjerin
- 400 ml air
Cara-cara
Untuk Doh : Tepung, marjerin dan air digaul sehingga menjadi doh. Kemudian boleh la diterap jadi karipap.
salam maz..tak penat ke hari ni hari pekerja akak cuti masak..hihi
ReplyDeleteHi KakMaz...rajinnya buat karipap! ;)
ReplyDeleteAkak, silakan ambik awards from Love ya...
http://love2cook-msia.blogspot.com/2010/05/awards-and-cards-receiving-day.html
Tengok resipi tu macam senang benar kak.. tp bile nk buat pun tak tau. heheh
ReplyDeleteSedapnya karipap!
ReplyDeleteSalam maz...
ReplyDeleteOk tu pkai acuan,dah ada cara senang wat apa fenin2 nk fk n bsusah fayah klim fakai tangan kann?? Janji sodap mazz...Slmt maju jaya. Sok pagi nk goreng karipap sgera...hehe..